Armadan Historie

1981 Armadan A/S blev stiftet i 1981 af Jørgen B. Sørensen med importen af Armaflex-isolering til det danske marked.
1989 Virksomheden blev overtaget af firmaet H. Jessen Jürgensen A/S.
1993 Virksomheden overtager firmaet Magnus Nielsen, Århus - hvorved man fik etableret sig som totalleverandør til isoleringsmarkedet med bl.a. agenturer som Armaflex, Isover og Rockwool. Firmaet var nu landsdækkende isoleringsgrossist med afdelinger i København, Odense og Århus.
1993-97
I de følgende år opkøbte man flere mindre isoleringsgrossister - såsom Kamarco og Isoleringsgrossisten, samt åbnede endnu en afdeling i København.
1998 Århus afdelingen flyttede til nyere og større lokaler, og hele virksomheden blev opkøbt af den svenske børsnoterede industrikoncern G & L Beijer, nu Bejer Ref.
1999 Flyttede Odense afdelingen til nyere og større lokaler i Kolding.
2008

Virksomheden overtog firmaet Danish Fastener, Varde. Firmaet har egen import og agentur indenfor befæstigelse af blindnitter, skruer, værktøj mv. Hermed udbygger og forstærker Armadan A/S sin position på det danske marked.

2015 Armadan har optimeret logistik og lagerfaciliteter i alle lagre, og i den forbindelse kunne der opnås væsentlige besparelser ved at flytte Kolding afdelingen til en fordelagtig lokation. Med effektiv planlægning og projektstyring blev flytningen overstået i løbet af en weekend.
Ballerup og Aarhus afdelingerne tager imod kunder og leverandører på de hidtidige lokationer.

Tilføjer vare til kurv...