Kursus i Brandlukninger af tekniske installationer.

I samarbejde og overensstemmelse med vores leverandør, afholder Armadan kurser i brandlukninger ved gennemføringer af tekniske installationer. 
Kurserne er rettet mod isolatører, VVS´ere, elektrikere, ventilationsmontører og andre professionelle håndværkere, der har behov for certificering af kompetencer, eller hvis en opfriskning af tidligere uddannelse eller erfaring er nødvendig.

Afholdelse af kurserne foregår i en af Armadan´s afdelinger i Ballerup, Aarhus eller Kolding. Hvis man som virksomhed ønsker at uddanne flere af sine medarbejdere, kan kurset også afholdes ”hjemme” i virksomheden.

Der undervises i teorien omkring lovmæssige brandkrav, ansvar, mærkningsordning/dokumentation og korrekt udførelse af tekniske brandlukninger. Herefter gennemgår vi vores produktsortiment, som benyttes til brandlukninger, samtidig med en praktisk gennemgang af udførelsen og montage.

Fra bygherre eller byggerådgivers side stilles ofte krav om certificering af den enkelte montørs kompetencer. Derfor udstedes certifikat efter endt uddannelse. Certifikatet følger den enkelte montør.

Varighed: ca. 2 timer og kurset er gratis.

Kontakt os for tilmelding:
Ballerup:
Ole Pedersen tlf.: 4420 0609 - mail: olp@armadan.dk

Kolding/Aarhus:
Bjarne Wind: tlf.: 7633 6119 - mail: bwi@armadan.dk

Tilføjer vare til kurv...