+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

 

Dine digitale fordele er altid lige ved hånden

 


Dine digitale kundefordele er altid lige ved hånden, når du har brug for dem 

Hos H. Jessen Jürgensen A|S lever vi af, at du som kunde er glad og tilfreds med den værdi, vores løsninger skaber for din virksomhed. Vi er ikke bedre end din seneste oplevelse. Vi stræber derfor efter at give dig den bedste kundeoplevelse, hver gang du er i kontakt med os, uanset om du bestiller varer eller søger teknisk rådgivning.

Vi tilbyder derfor, udover vores brede produktsortiment, også en masse digitale fordele, som du kan benytte, hvor som helst og når som helst. Alt du har behov for findes i din håndflade, og support kun et klik væk.
 


Prisliste for 2018

Se vores aktuelle prisliste, som er fyldt med spændende nyheder fra bl.a. Aermec, Bitzer, BlueBox, Carel, Carrier, Danfoss, Luve, SCM Frigo og Mitsubishi Heavy Industries. Prislisten indeholder tekniske informationer og data på alt fra komponenter, naturlige kølemidler, brine chillers til færdige CO2-anlæg. 
 


Prisliste for klimaprodukter 2019

Se vores aktuelle prisliste for klimaprodukterne fra Mitsubishi Heavy Industries, Carrier og Aermec. Denne særskilte prisliste består af teknisk dokumentation og data på de særdeles energieffektive og driftsikre luft/luft varmepumper og luft/vand varmepumper, som vi har i vores brede sortiment af varmepumper.

Produkterne i vores klimasortiment henvender sig både til almindelige husstande, sommerhuse og virksomheder, der har fokus på energivenlige og fremtidssikrede løsninger med en lang levetid.
 

 

 

 


Teknisk dokumentation og brochurer

Her finder du nemt og hurtigt teknisk varedokumentation, datablade, manualer, CE-mærkning og energimærke på de produkter, du søger. Som kunde har du adgang til en omfattende og præcis database af viden og information, der gør dit arbejdere lettere og bidrager til at udvikle din forretning.

Hos H. Jessen Jürgensen A|S er kvalitet, gennemsigtighed og ikke mindst sikkerhed et must. Du har altid adgang til den specifikke information, du har behov i forhold til at sikre effektiviteten og kvaliteten af dit daglige arbejde.


www.hjj.dk

Vores webshop: www.hjj.dk er din lokale kølegrossist på nettet. En håndværkerbutik, der altid er åben for dig, når du har brug for varer. Derudover har vi samlet vores mange forskellige kundeservices og gjort vores brede teknisk viden tilgængelig for dig, således at du hurtigt og nemt kan finde den information, du søger. 

www.hjj.dk giver dig mulighed for at søge efter og handle varer, alt imens du har adgang til en online oversigt over dine fakturaer og tidligere køb. Derudover kan du finde diverse datablade, manualer og vejledninger.


Er du også tilmeldt vores nyhedsbrev?

Her vil du automatisk få tilsendt specielle tilbud, produktnyheder, brancherelevant information og meget mere direkte i din mailboks.

Er du også den type kunde, som kan se store fordele ved at være på forkant med lanceringen af nye produkter, spændende services, interessante kurser, tilbudskampagner og andre aktiviteter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.
 

 

 

 

Gå ikke glip af vores mange andre services