+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

 

Fleksibel levering & afhentning tilpasset dit behov

 

 

Kølebranchens bedste løsninger inden for levering og afhenting. Vi skræddersyer vores services efter dit behov

Vores kunder har forskellige behov for levering og afhentning. Vi tilbyder derfor en lang række services med høj leveringssikkerhed. Du kan blandt andet benytte dig af Natlevering, Dag til dag levering, HurtigLevering, Hasteafhentning eller Afhentning i BoXen, hvor du kan afhente dine varer, når det passer dig bedste.

Vores fleksible services gør det let for dig at vælge de løsninger, der passer til din arbejdsrytme. Har du behov for en særlig leveringsservice med levering direkte til din kunde eller på et arbejdssted, der ikke er din normale leveringsadresse, så tag fat i din kontaktperson hos os.

 


Dag til dag levering

Bestil dine varer med vores dag til dag levering inden kl. 14.00 og få dine varer leveret næste hverdag.

Denne leveringsløsning er både effektiv og hurtig. Planlægger du dit køb af varer og bestiller inden klokken 14.00 dagen før, så leverer vi dine varer dagen efter overalt i Danmark. Det er naturligvis også muligt at vælge senere leveringsdatoer, hvis du ønsker dette, når du bestiller dine varer hos os.

 

 

Natlevering

Bestil dine varer med natlevering inden kl. 14.00 og få dem direkte leveret inden kl. 07.00 næste morgen der, hvor du har brug for dine varer.

Denne leveringsløsning gør, at du fokusere på at få arbejdet fuldført, i stedet for at skulle bekymre dig om, hvor lang tid, du skal bruge på at hente de varer, du mangler.

Natlevering giver dig mulighed for at optimere din planlægning og dermed spare tid på unødvendig transport, der kunne være brugt meget mere fornuftigt for både dig og dine kunder.

 


HurtigLevering

Bestil dine varer med vores HurtigLevering, og få dine varer leveret inden for 2 timer.

Denne leveringsløsning er det oplagte valg, når du har brug for at få dine varer her og nu. HurtigLevering er en service, hvor vi sørger for at dine varer bliver leveret der, hvor du har behov for dem inden for 2 timer efter din bestilling, og du sparer derfor dyrebar tid i forhold til, hvis du selv skulle afhente dine varer hos os. 

 

 

Afhentning i BoXen

Afhent dine forudbestilte varer mellem klokken 16.00 og 07.00 i Ballerup.

Denne leveringsløsning er tilpasset din arbejdsdag, så du har mulighed for at udnytte din tid mere optimalt. Du undgår at spilde unødvendig tid i traffikken, og dine forudbestilte varer er klar til afhentning, når det passer ind i din tidsplan og du kan derfor effektivisere din arbejdsgang endnu bedre.

 

 

Afhentning 

Afhent dine forudbestilte varer på et af vores lagre i Ballerup, Kolding eller Århus.

Denne leveringsløsning er giver dig mulighed for at afhente dine forudbestilte varer, når du har brug for dem. Du kan vælge Hasteafhentning, hvor vi plukker og pakker din ordre med det samme. Du kan afhente dine varer inden for 30 minutter. Har du ikke behov for at afhente din ordre med det samme, kan du også vælge Almindeligafhentning, hvor dine varer står klar til afhentning senere på dagen eller dagen efter.

 

Gå ikke glip af vores mange andre services