+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

Forretningsansvarlig E-Commerce Manager

Vil du med på en spændende vækstrejse i norden sammen med Armadan, én af Danmarks mest ambitiøse virksomheder indenfor teknisk isolering til byggebranchen, under konceptet ”Always on, Always Easy” og samtidig accelerere din karriere indenfor E-Commerce og forretningsledelse?
Skrevet den 01.07.2021, 12:00


Vores ambition om at være kundernes foretrukne samarbejdspartner skal i højere grad understøttes af en stærk online tilstedeværelse.

Som Manager bliver du ansvarlig for udvikling og drift af et helt nyt online-funderet forretningsområde med markedets allerstærkeste brands. Din første opgave bliver i samarbejde med koncernens udviklingsteam at færdigstøbe et solidt fundament og en stærk strategi. Herefter får du ansvaret for;  

- udvikling og implementering af strategi for forretningsområde og E-Commerce platform
- budgettering, målsætning og handlingsplan i samarbejde med koncernens Business Unit Manager
- udvikling, drift og vedligehold af E-Commerce platform
- vedligeholdelse og berigelse af produkt- og kundedata
- online markedsføring af ”Always on” aktiviteter, kampagner og tydelig branding
- performanceoptimering og rapportering

Du vil indgå i et tæt samarbejde med eksterne partnere, koncernens tværgående servicefunktioner, som marketing, produkt management, finans og IT samt udvikle eget personale indenfor kundeservice.
Du får reference til koncerns Business Unit Manager. Der vil i jobbet være en smule rejseaktivitet - både ind- og udland.

Vi forventer, at du arbejder strategisk, forretningsorienteret og er ”hands on”, mens du har kunden for øje. At du med et kommercielt digitalt mindset, en datadrevet tilgang og fokus på kundeadfærd skaber den bedste og mest profitable kundeoplevelse gennem stærke digitale touch points og services. Du taler og skriver engelsk, mens kompetencer indenfor nordiske sprog er et plus.

Dertil ser vi, at du har stor erfaring med;

- e-commerce håndtering og udvikling fra lignende stilling – gerne som ansvarlig og primus motor på udviklingsopgaver
- system- og integrationsforståelse; CMS, PIM, ERP
- konverteringsoptimering, user experience samt contentudvikling
- ledelse, projektledelse eller teamledelse

Du motiveres af at skabe resultater. Du tager ansvar og arbejder proaktiv, struktureret og dataorienteret for at nå vores vækstmål.

Vi tilbyder et spændende og dynamisk job. Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor vi sammen arbejder for udvikling og resultater. Du tilbydes konkurrencedygtig løn og bonusmuligheder, en god pensionsordning og et job, hvor du kan udvikle dine kompetencer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Unit Manager Thomas Dalsgaard på telefon 5267 9766

Ansøgning samt CV sendes til Business Unit Manager Thomas Dalsgaard via ansog@beijerref.dk senest 15.08.2021. Vi interviewer løbende og afslutter ansøgningsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

__________________________________________________________________________________


Armadan – en del af Beijer Ref
Armadan er i dag Danmarks førende grossist og rådgiver indenfor teknisk isolering. Med et stærkt produktsortiment og en stor teknisk knowhow, sikrer vi byggebranchen solide løsninger.

Beijer Ref er verdens største kølegrossist med forretning indenfor køl, klimastyring samt teknisk isolering. Koncernen er globalt repræsenteret med selskaber i 37 lande, og havde i 2020 en årlig omsætning på 14 milliarder svenske kroner.
www.beijerref.com