+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

Morgenfrisk og engageret butiksassistent

Brænder du for at give kunderne en god oplevelse? Er du morgenfrisk og har lyst til at møde skiftevis klokken 6 og 7 om morgenen? Vi søger en motiveret og engageret kollega til vores håndværkerbutik i Ballerup.


Har du lyst til at gøre en forskel og sikre en god servicering af vores kunder og samtidig være med til at udvikle funktionen i branchens førende virksomhed, så er du måske vores nye kollega. 

Vores nye medarbejder kommer til primært at arbejde i vores håndværkerbutik, der håndterer 3 virksomheders varer, sekundært indgå i team’et på det tilhørende lager.


Den ideelle kandidat besidder flere af nedenstående kompetencer:

- Truckkort (Påkrævet)
- Gode IT færdigheder
- Axapta erfaring er et plus
- Erfaring med eller mod på at betjene kunder i vores butik
- God teknisk forståelse
 

Primære opgaver:

- Kundebetjening
- Vedligeholdelse og udvikling af vores butik i samarbejde med kollegaer
- Lageradministration, vedligeholdelse og udvikling
 

Personlige egenskaber:

- Ordenssans
- Positiv
- Kan håndtere en hverdag hvor det til tider går stærkt
- Videns begærlig, opsøger ny viden


Vi søger en person, som har flair for at betjene vores kunder og har et naturligt ønske og drive for hele tiden at forbedre disse. Du forventes ikke at kende vores produkter men at have modet og lysten til at lære dem at kende. En naturlig god teknisk forståelse forventes.

Du trives i en hverdag hvor aktivitetsniveauet kan være meget svingende og med forskelligartede opgaver. Du kan tackle flere opgaver på en gang og er en naturlig ”holdspiller”, som bidrager til fællesskabet og kan samarbejde med alle områder af virksomheden.


Ansøgning:

Ansøgning samt CV bedes sendt per mail til: ansog@beijerref.dk Mærket ”Butiksassistent BAL”. Send din ansøgning hurtigst muligt. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende og opslaget fjernes når den rette kandidat er fundet.

Er der brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Peter Frederiksen på 21 11 68 11.