+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

Armadan A/S er din leverandør og rådgiver indenfor teknisk isolering

Armadan A/S er din tekniske isoleringsrådgiver. Vi er en landsdækkende isoleringsgrossist indenfor teknisk isolering og vi sælger isoleringsprodukter af højeste kvalitet.

Armadan har 40 års fødselsdag i 2021 og vi har altid sat den faglige stolthed øverst i alt hvad vi gør og siger. Den tætte kontakt med kunder og leverandører medfører en nødvendig vidensdeling, der er til gavn for os alle.

Armadan A/S forhandler kvalitetsprodukter af store brands såsom Rockwool, Isover, Armacell, Danmat og Goebel. Det mangeårige samarbejde med leverandørerne betyder, at vi hele tiden tilpasser vores produktsortiment således, at optimering er en naturlig del af vores daglige arbejdsgang, hvilket gør os i stand til i fællesskab at sikre en fortsat høj kvalitet af både produkter og services.

Som teknisk isoleringsgrossist, er service og teknisk rådgivning en del af vores dna. Som isolatør kan du drage fordel af vores mange års erfaring. Dette gælder både teknisk viden, hvor vi altid bistår dig med den nyeste viden inden for branchen, men det er også i forbindelse med at tilbyde services, der gør din arbejdsdag nemmere og mere effektiv. Dette betyder, at vi tilbyder vores kunder fleksible leveringsløsninger, og intelligent lagerstyring, der sikrer, at vi har et velfungerende lager, hvor du som isolatør hurtigt og nemt kan bestille og modtage de produkter, du har brug for, når du har brug for dem.