+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

Handelsbetingelser

 

 

 

 

Her finder du betingelser for samarbejde med ARMADAN

For at sikre et samarbejde, som bygger på transparens og gensidig enighed omkring vilkårene herfor, har vi opstillet en række betingelser, som begge parter forpligter sig til at overholde. Læs og download vores salgs- og leveringsbetingelser og vores privatlivs- og cookiepolitikker herunder.

Det er vigtigt for os som samarbejdspartner, at du som kunde har et klart overblik over, hvilke betingelser, der gør sig gældende, når du gør forretning med os. Vi mener dette er medvirkende til at skabe et endnu tættere samarbejde med dig som kunde, da vi begge ved, hvad vi går ind til.

Salgs- og leveringsbetingelser

Vores salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse i det omfang, de ikke fraviges ved anden skriftlig aftale. Se under hvilke betingelser, du handler med Armadan A/S

 

Privatlivspolitik

Dit privatliv er vigtigt for Armadan A/S. Vi beskytter og behandler dine persondata i henhold til EU's persondataforordning (GDPR). 

Nærværende privatlivspolitik omhandlende beskyttelse af persondata har til hensigt at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter din persondata.