+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

 

Services tilpasset dit behov

Så de bidrager med værdi til din hverdag

Vi arbejder for at lette din arbejdsdag 

Hos Armadan A/S er service mere end hjælpsomhed. Vi er din servicepartner, og vi sætter en ære i at levere en service, der går ud over det sædvanlige.
Som kunde i Armadan A/S har du adgang til en lang række services, der alle har til hensigt at gøre din hverdag lettere og mere effektiv. Vi tilbyder dig viden, vilje og værktøjer, så vi sammen kan bidrage til at udvikle din virksomhed.
Som kunde i Armadan A/S kan du altid forvente et serviceniveau i topklasse. Du kan stole på, at en aftale er en aftale og at vi gør alt for, at dine produkter bliver leveret på rette sted til aftalte tidspunkt.

 

Håndværkerbutik

Bliv mødt med et smil på læben, når du handler i vores håndværkerbutikker. Vi er altid klar med professionel vejledning. Armadan har butikker/afhetningssteder i Ballerup, Aarhus og Kolding.

Du kan se adresserne i bunden af denne side og du kan også klikke HER

 

Levering eller afhentning

Vi tilbyder forskellige muligheder inden for levering og afhentning. Vælg den løsning, som passer bedst til dit behov.

Læs mere lige HER

 

Webshop

Inden længe har Armadan en effektiv webshop klar til dig. Du får en let og hurtig adgang til det store sortiment af produkter. Så er det dig, som bestemmer hvad, hvornår og hvortil dine varer skal bruges. 

 

Kurser og Uddannelser

Armadan tilbyder flere forskellige slags kurser. De to mest populære kurser, er brandlukning og montage af cellegummi.

Læs mere om kurser HER

 

Rådgivning & Support

Vi er din sparringspartner. Vi yder professionel teknisk rådgivning på baggrund af mange års erfaring fra isoleringsbranchen. Bergninger og assistance til sammme.