+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

 

 

 

 

 

 

 

HENT SELV ELLER FÅ LEVERET

Afhentning af varer

Du kan altid bestille dine varer til afhentning på et af vores lagre i Kolding, Ballerup eller Århus. Det giver dig mulighed for at bestille varer ”on the go”, så du ikke skal vente på at de bliver fundet på lageret.

Vælg ”hasteafhentning”, hvis du har brug for dine varer omgående. Så plukker og pakker vi dine varer med det samme, så de står klar til, at du kommer.

Vælger du almindelig afhentning af dine varer fordi, at du ikke har brug for dem med det samme, så plukker og pakker vi dine varer til afhentning til, når du har brug for dem.image Boxen

 

Afhentning i BoXen

Bestill dine varer til næste dags arbejde, så du kan afhente dem i BoXen.

Så kan du vente helt ind til næste morgen med at hente dem.

Hvis du skal tidligt ud på byggepladsen, kan du få dine varer, selvom vores dygtige lagerfolk endnu ikke er vågne.

Du låser dig selv ind i BoXen med en kode, og finder dine varer.

Du undgår spildtid i trafikken, og din dag bliver mere effektiv. 

 


Dag til dag-levering

Hvis du bestiller dine varer inden klokken 14.00 i hverdagene, så kan du bruge vores dag til dag-levering og få dine varer leveret næste hverdag.

Dag til dag-levering er en effektiv standardleveringsform, der betyder, at du har dine varer, når du skal bruge dem, hvis du bestiller dem tidsnok. Du kan ligeledes vælge andre leveringsdatoer, hvis det passer dig bedre at modtage varerne på et andet tidspunkt.

 

 

SUPER levering med opfyldning

Slip for bøvl... Armadan sørger for dit lager opfyldes så tit det er nødvendigt.

Spar tid på optælling 

Spar tid på varebestilling

Slip for at dine montører bruger tid på vareafhentning tusind steder i løbet af dagen.

Lav en aftale med din konsulent, om regelmæssig opfyldning af dit lager.

KONTAKT os HER

 

Ekspres levering

Du får dine varer leveret med kurer med det samme, hvis du benytter vores Ekspres levering.

Ekspres levering er den oplagte løsning, når du har brug for dine varer hurtigst muligt og helst i går. Denne form for levering er effektiv, når tid er en vigtig faktor.

Ekspres levering sparer dig for dyrebar tid i forhold til, når du skal køre efter dine varer eller vente på, at de bliver leveret. Du kan bruge din tid på at gøre dit arbejde i stedet for at spilde den på transport.

RING til os HER

 

Natlevering

Du får leveret dine varer inden klokken 07.00 næste morgen, hvis du bestiller dine varer med Natlevering dagen inden klokken 14.00. Du får dine varer leveret, hvor du har brug for dem, når du har brug for dem alle hverdage.

Du kan starte arbejdsdagen med rent faktisk at arbejde i stedet for at skulle hente varer. Du slipper for at spild unødig tid og kræfter på at manglende varer. Du har dine varer lige ved hånden og kan få arbejdet fuldført.

Ved at benytte Natlevering sparer du meget tid på unødvendig transport, og det optimerer din effektivitet og planlægning. Du får mere tid til at arbejde for dig selv og dine kunder.