+45 70 22 99 33 / info@armadan.dk

 

God sommer

Hos Armadan er det også ferietid, men vi holder naturligvis, som altid, åbent og er klar til at hjælpe dig hele sommeren igennem.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Med venlig hilsen

Armadan A/S

 

 


Seneste nyt fra Armadan A/S

 

 

Kig forbi vores butikker

Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen i vores butikker!

Vi har naturligvis fortsat fokus på at undgå smittespredning,
så du kan handle sikkert i vores butikker

Du ønskes en rigtig god sommer!

Med venlig hilsen

Armadan A/S

 

 

 

 

Nye kolleger i Armadan!!

Armadan har får tilført stærke kompetencer til servicering af vores kunder. Pr. 1 januar har vi budt velkommen til Helle Vilsner og Marthin Forman, som skal styrke salgsteamet hos Armadan.

Det er en fornøjelse, at kunne byde begge vores nye kolleger velkommen til Armadan teamet, hvor vi sammen skal videreudvikle og understøtte branchen med forbedret service og endnu stærkere kompetencer indenfor teknisk isolering og brandsikring.

Armadan vil være de bedste på passiv brandsikring

Derfor tiltræder Helle Vilsner stillingen, som Fire & Project Manager, og får dermed ansvaret for alle aktiviteter indenfor brandisolering og passiv brandsikring. Herudover får Helle ansvaret for projektering og ledelse af Armadans aktiviteter på større byggeprojekter på nationalt plan.

Armadans kunder får en yderst kompetent samarbejdspartner i Helle, der har en velfunderet teknisk baggrund som bygningskonstruktør. Hun har erfaring med teknisk isolering, der er skabt igennem en funktion som distriktschef ved Rockwool. Senest har Helle haft ansvaret som direktør i firmaet Imprex, der er specialiseret indenfor brandtekniske løsninger til byggeriet.

Kontakt Helle på hev@armadan.dk

En succes gøres landsdækkende

I Jylland har Armadan med stor succes tilbudt en service med opfyldning af varer på kundernes egne lagre. Denne service vil vi nu gøre landsdækkende, så også resten af vores kunder kan benytte sig af denne SUPER service.

Derfor tiltræder Marthin Forman, stillingen Salgs- & servicekonsulent ØST, og får dermed ansvaret for udvidelsen af dette nye salgskoncept på Sjælland. Marthin har stor erfaring med salg, lagerhold og kundeservice og som skal anvendes til eksekvering på lagerstyring og vedligehold hos vores kunder. Marthin kommer fra en intern stilling som butikssælger i vores Ballerup afdeling.

Lav en aftale med Marthin om SUPER opfyldning

 

 

Armadan har skiftet Brand-mærke

Sammen med Armacell, har Armadan udviklet og testet et nyt passiv brandsikringssystem til lukning af huller omkring gennemføringer.

Hvert produkt i systemet har særlige egenskaber og kan samlet yde lige præcis den nødvendige beskyttelse, som følger de krav, der står beskrevet i BR18 og DS428.

Alle materialer og hele systemet er testet i henhold til danske og europæiske regler og bestemmelser.

Sørg for, at du og dine kolleger er uddannet til korrekt montage.

Vær sikker på at dine brandsikringsprojekter bliver udført efter reglerne.

Læs mere om vores nye mærke ArmaProtect HER

 

Nye Prislister fra Rockwool der gælder fra  1/2-2021

Ny Rockwool Teknisk Iso Prisliste 2021

 

Gælder fra 1. februar 2021

Ny Conlit Prisliste 2021

 

Gælder fra 1. februar 2021

Ny Prorox Searox Prisliste 2021

 

Gælder fra 1. februar 2021