Armadan – historie og baggrund

Historie og baggrund


Armadans historie i korte træk

Siden 1981 har Armadan leveret kvalitetsprodukter, faglig ekspertise og effektiviserende serviceydelser til isolatører i Danmark.

Vi har altid arbejdet for at give kunderne værdi, så de kan udføre deres arbejde mere effektivt. Vores fornemmeste opgave er at være i stand til at udvikle vores kunders forretning.


Tidslinje

2022:

Armadan A/S køber aktiviteterne inden for teknisk isolering, herunder agenturer på flere varemærker af HVACgrossisten.dk.

2017:

Armadan A/S køber den midtjyske værkstøjs- og isoleringsgrossist, SM Værkstøj´s isoleringsafdeling. I den forbindelse bliver de første skridt taget mod at gøre Armadan til totalleverandør af rørmærkning. PIPECODE bliver en realitet.

2015:

Virksomheden optimerer logistik og lagerfaciliteter på alle lagre, og opnår væsentlige besparelser ved at flytte Kolding-afdelingen til en ny og mere fordelagtig lokation.

2008:

Armadan A/S overtager firmaet Danish Fastener, Varde. Firmaet har egen import og agentur indenfor befæstigelse af blindnitter, skruer, værktøj mv. Hermed udbygger og forstærker Armadan A/S sin position på det danske marked.

1999:

Odense-afdelingen flytter til nyere og større lokaler i Kolding.

1998: 

Armadan A/S opkøbs af den børsnoterede svenske industrikoncern G & L Beijer, nu Bejer Ref AB. Århus-afdelingen flytter til nyere og større lokaler.

1993-97:

Flere mindre isoleringsgrossister opkøbes - såsom Kamarco og Isoleringsgrossisten. Og der åbnes endnu en afdeling i København.

1993: 

Virksomheden overtager firmaet Magnus Nielsen, Århus - hvorved man etablerer sig som totalleverandør til isoleringsmarkedet med bl.a. agenturer som Armaflex, ISOVER og ROCKWOOL. Man er nu landsdækkende isoleringsgrossist med afdelinger i København, Odense og Århus.

1989: 

Armadan A/S bliver overtaget af H. Jessen Jürgensen A/S, men fortsætter som hidtil som selvstændig enhed med egen identitet. 

1981:

Armadan A/S bliver stiftet af Jørgen B. Sørensen med importen af Armaflex-isolering til det danske marked.

Armadan - en del af Beijer Ref

Armadan er en del af den børsnoterede svenske koncern Beijer Ref AB. Koncernen er blandt de største kølegrossister i verden med forretning indenfor kommerciel og industriel køl, klima samt teknisk isolering og har et særligt fokus på miljøeffektive løsninger til konkurrencedygtige priser. Koncernen er globalt repræsenteret med selskaber i over 40 lande fordel over både Europa, Afrika, Asien og Oceanien.

Medlem af Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening

Som informativ partner i Danske Isoleringsformaters Brancheforening (DIB), støtter vi op om foreningens arbejde med blandt andet udarbejdelse af branchestandarder – national og europæisk, uddannelser og ikke mindst en fælles seriøs og faglig tilgang til isoleringsområdet.


Besøg DIB hjemmeside