Passiv brandsikring

ISOVER | Passiv brandsikring


Med ISOVER passiv brandsikring får du effektive og pålidelige løsninger. Produkterne er designet til at forsinke temperaturstigningen i konstruktionselementer, hvilket forlænger strukturens bæreevne under brand.
ISOVERs specialfremstillede produkter sikrer, at bygninger opfylder krav og strenge sikkerhedsstandarder til passiv brandsikring, samtidig med at de opretholder energieffektiviteten.

ISOVER Ultimate Protect

ISOVER Ultimate Protect er serien til brandbeskyttelse af ventilationskanaler og sprinklerrør samt brandgennemføringer af VVS rør. Brandisolering udføres for at hindre brandspredning gennem brandadskillende konstruktioner. Alle ISOVER Ultimate Protect løsninger er testet i forhold til EN 1366-1/EN 1366-3, hvilket regulerer kravene til brandbestandige kanaler og gennemtrængninger gennem brandsikre vægge og gulve. Fordele ved ISOVER Ultimate Protect: Lav vægt | Kan komprimeres | Høj brandbeskyttelse | God isoleringsevne | Hurtigt at installere

ISOVER FireProtect® 150

ISOVER FireProtect® 150 er plader af specialfremstillet stenuld, som begrænser temperaturstigningen i konstruktionsstål ved brandpåvirkning. Pladerne fås også med vlies, og derudover indeholder produktserien også ISOVER FireProtect® Screw, som anvendes til enkel montage af udvalgte løsninger.
Produktet er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner i 30 - 180 minutter. Brandbeskyttelse i 2 timer er normalt det højeste krav fra myndighederne i DK. Ved montage af ISOVER FireProtect® 150 forsinkes temperaturstigningen i stålet, og den tid hvor stålkonstruktionen opretholder sin bæreevne forlænges. Pladerne fastgøres med svejsepins til konstruktionsstålet og i udvalgte løsninger kan ISOVER FireProtect® Screw anvendes for en mere enkel montage. 
Systemet er testet og klassificeret iht. gældende europæiske standarder.

Mere om FireProtect® 150

Fandt du ikke, hvad du søger?

Der er flere ISOVER produkter på vej i online shoppen; produktsystemer og tilbehør; klæber, Screws mm. 
For nu sidder vi klar til at hjælpe dig på vej over telefonen.

Bestil via telefon 70 22 99 33